Дві “елітні” крадіжки в Ніжині за один день

 

 

 

 

Обидві крадіжки було скоєно 24 липня. Про це журналістам редакції mynizhyn.com повідомила начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.
Перше повідомлення надійшло у Ніжинський відділ поліції близько 12 години із одного з магазинів EVA, що розташований на території міста Ніжина. За повідомленнням – невідома жінка викрала парфумовану воду вартістю майже 2 тис. грн.
За інформацією заявника, у них був запис з камер відеоспостереження, які розташовані всередині магазину.
За наявним відеозаписом жінку вдалося швидко ідентифікувати та встановити її особу. Відомості до ЄДР внесено за частиною першою статті 185 ККУ. Наразі триває досудове розслідування і встановлюється мотив такого вчинку жінки.
Пізніше цього ж дня, а саме близько 22.20 вже з магазину АТБ поліція отримала повідомлення, що охоронною на виході з магазину затримано чоловіка, який скоїв крадіжку на суму близько 300 грн.
При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що в кишені чоловік тримав дві банки червоної ікри за які не розрахувався на касі.
Відомості внесено до ЄДР за фактом крадіжки. Чоловік надав пояснення, викрадене вилучено. Триває досудове розслідування.
Наталія Нікітіна

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь