Ніжинська молодь відзначилась на всю Україну

 

 

 

 

З 23 по 25 липня на Вінниччині було проведено Всеукраїнський фестиваль «Будь молодим – живи активно». Участь у фестивалі прийняли представники з 16 областей України.
У перший день фестивалю учасники отримали “море” задоволень та приємних вражень. Наприклад, після офіційного відкриття на них чекав виступ та майстер-клас з черлідингу від команди підтримки «Вінницьких Вовків». Потім команди розпочали свій шлях до бажаної перемоги з 1-го етапу змагань – «Фрізбі (Алтимат)».

Кінцевим етапом першого дня стала екскурсія цікавими, визначними місцями Вінниці та набережною «Рошен». На наступний день відбувся другий етап змагань на різних локаціях. До «Локацій на суші» увійшли: «Веселий баскетбол», «Шар маятний», «Тир», «Мега-волейбол», «Мотузкова переправа», «Командні лижі», «Краб», «Потрійні штани». «Локації на воді» включали: «Перегони на рафтах», «Біляче колесо», «Перегони на SUP-бордах».

фестиваль, молодь
Після обіду другого дня розпочався третій етап змагань, що передбачав роботу за такими напрямками як: «Військова підготовка» (район Сабарів, місто Вінниця), «Подолання смуги перешкод», «Розбирання і збирання автомату», «Ведення вогню зі стрілецької зброї». На завершення другого дня стала інтелектуальна гра «Що?Де?Коли?», яку провели в обласному молодіжному центрі «Квадрат».
Під час останнього, четвертого етапу учасники мали змогу відвідати майстер-клас та прийняли участь у змаганнях з надання першої медичної допомоги. На завершення заходу відбулось нагородження учасників сертифікатами.
Переможцями Всеукраїнського фестивалю «Будь молодим – живи активно» стали: 
– 1-е місце – м.Суми;
– 2-е місце – Вінницька область;
– 3-е місце – м.Ніжин. 
Повідомляється, що захід мав на меті залучити не лише молодь Вінницької області, але й всієї України до рухової активності, формування приоритету здорового способу життя та необхідності збереження власного здоров’я, а також навколишнього середовища, активної громадської позиції.

mynizhyn.com за матеріалами vlasno.info  


фестиваль, молодь

фестиваль, молодь

фестиваль, молодь

Теги: фестивальмолодь

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь