AIRBUS створить у Ніжині центр обслуговування гелікоптерів

 

 

 

 

МВС України спільно з Airbus Helicopter створюють Центр технічного обслуговування системи авіабезпеки, який буде базуватися в місті Ніжин.
Як передає видання «Надзвичайна ситуація», там вже експлуатуються і обслуговуються вертольоти H255.
“Я щиро вдячний за вашу присутність в Україні і увагу до спільної роботи над цим великим проектом … Я вдячний, що з вашого боку присутня технічна сторона, адже ми зацікавлені в повній експлуатації техніки Airbus”, – сказав заступник міністра МВС Сергій Гончаров.
Нагадаємо, що в рамках контракту з придбання гелікоптерів, восени МВС відправить наступну групу пілотів на навчання до Франції. Після цього вони стануть пілотами-інструкторами.
При цьому в червні черговий гелікоптер Airbus H225 Super Puma (бортовий номер 52), здійснив переліт в Україну, щоб поповнити вертолітний парк Державної служби з надзвичайних ситуацій.

При цьому міністерство внутрішніх справ в грудні 2018 року вже отримало два перших гелікоптера за контрактом з французькою компанією Airbus Helicopters.
Довідка. Airbus H225 Super Puma – далекомагістральні пасажирські гелікоптери, розроблені як наступне покоління цивільного сімейства Super Puma. Маючи два мотора, гелікоптер здатний прийняти на борт двох пілотів, борт-провідника і 24 пасажири. Максимальне корисне навантаження – 11 тонн. Вертоліт здатний розвивати крейсерську швидкість в 260,5 км / год на висоті 5 тисяч 900 метрів, бойовий радіус становить 857 км, перегінна дальність – 985 км.
mynizhyn.com за матеріалами trust.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь