Рясний врожай зібрали ніжинські дітлахи

«МИ В ГОРОДІ ПРАЦЮВАЛИ
УРОЖАЙ РЯСНИЙ ЗІБРАЛИ»
АБО ДЕНЬ УРОЖАЮ В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»
На городах в нас в садочку –
Вже дозріли огірочки!
Кабачки повиростали –
Вранці ми їх не впізнали!
Помідори он смачненькі –
І великі ,і маленькі!
Літо урожай дарує –
Літо часу не марнує!
Тож скоріше у візочки,
На машини, в козубочки,
Щедрий урожай збираймо,
Літо красне прославляймо!
Н.М.Примушко, завідувачка ДНЗ№13 “Берізка”
Цього серпневого дня, дошкільнята ДНЗ №13 «Берізка» завітали до живої лабораторії – городів, де рясно виросли доглянуті з любов’ю кабачки і картопля, помідори і огірочки , петрушка і капуста, квасоля і морква.
Педагоги закладу, що й самі закохані у природу, відкривають перед дітьми можливість спостерігати, експериментувати, грати і навчатися,милуватися природними багатствами та примножувати їх.
Своєю творчою цілеспрямованою працею талановитий вихователь Колесник А.В., що господарювала сьогодні,ще раз довела,що праця у природі на городі,це чудовий засіб виховати особистість малого українця, це улюблене заняття,де народжується успіх.
Дошкільнята під керівництвом молодих вихователів Брикаліної Н.М.,Федорової О.О. з радістю і насолодою збирали на грядках червонясті помідорчики і зелені огірки,величезні кабачки і червоні бурячки. Помилуйтеся цією красою разом з дітьми !
Скільки цікавих ігор,завдань,подарували вихователі груп раннього віку своїм малятам під керівництвом наставника Костандової І.В.,адже до них Дідусь і Бабуся завітали з Казки з помідорами та огірками – прямо з городу! Малюки і городину смакували, і консервувати допомагали улюблені овочі.
Ось так цікаво і різноманітно був заповнений Тематичний День, у ході якого діти хороводи водили,смачними оладками смакували з Пана Кабачка,якими їх щедро пригостила кухар Степа В.В. Наші діти отримали позитивні емоції, незабутні цікаві враження від спілкування з природою, від праці на городі і багатого літнього врожаю,що самі зростили. А працелюбні, творчі педагоги Колесник А.В., Костандова І.В., Хорешко Н.В.зробили все можливе аби враження нашої щасливої малечі були повноцінними і незабутніми.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь