Чи вийдуть на вулиці Ніжина патрулі Нацгвардії?

 

 

 

 

Нещодавно в українських ЗМІ з’явилася інформація про залучення до підтримки громадського порядку військовослужбовців Національної гвардії. З кінця липня окремі підрозділи вже допомагають поліції в багатьох українських містах. Можливість пішого патрулювання нацгвардійців цікавить і ніжинців.

– Чи вивчалась можливість розміщення та діяльності такого підрозділу в Ніжині? – запитав заступник міського голови Ігор Алексеєнко у представниці місцевого відділку поліції Інни Музиченко в ході щотижневої оперативної наради у Ніжинраді.

– Нині підрозділ пішого патрулювання Нацгвардії є у Чернігові, – зазначила пані Інна. – У нашому місті такого немає. Адже потрібно прояснити правове регулюванні діяльності такого загону в місті, забезпечити його побут і т. д. Це питання буде вивчене та підняте на рівні керівництва поліції міста.

– Ми зацікавлені у такій підмозі поліції, – долучився до обговорення міський голова Анатолій Лінник. – Адже у нас є давня проблема з вандалізмом і т. д. У містах, де здійснюється патрулювання нацгвардійців рівень злочинності та хуліганства менший.

Власкор topnizhyn.com

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь