10 серпня закінчується передплата на збірник “НАРИСИ ІСТОРІЇ НІЖИНА КОЗАЦЬКОЇ ДОБИ”

 

 

 

 

Як раніше повідомляла офіційна сторінка Бібліотеки Ніжинського Університету ім. М.Гоголя до друку було підготовлено нове краєзнавче видання – дайджест публікацій та матеріалів ніжинських дослідників “НАРИСИ ІСТОРІЇ НІЖИНА КОЗАЦЬКОЇ ДОБИ”.

Адже у 2018 році громадськість Ніжина відзначила 370 років від дня заснування Ніжинського козацького полку. Тому на відзначення цієї події Бібліотека Ніжинського університету виступила з ініціативою видати дайджест статей та матеріалів місцевих науковців під загальною назвою “Нариси історії Ніжина козацької доби”. До участі долучилися науковці університету, Ніжинського краєзнавчого музею та дослідники-краєзнавці, що розробляють тему історії Ніжинського козацтва 17-18 ст.

До збірника увійшли статті та матеріали за останні 20-30 років, що були оприлюднені у малотиражних виданнях та збірниках, принагідно доопрацьовані та заново відредаговані авторами. Таким чином, збірник “Нариси історії Ніжина козацької доби” є першим зведеним виданням, що репрезентує та підсумовує творчий доробок ніжинських істориків у вивченні цієї цікавої теми за останні роки.

 У книзі понад 300 сторінок тексту, кольорова вклейка з ілюстраціями, кольорова м’яка ламінована палітурка.

Але тираж видання буде обмеженим. Будуть віддруковані тільки авторські примірники та книги для презентації та роздачі по бібліотекам.

Електронна версія книги буде виставлена на сайті Бібліотеки НДУ імені М.Гоголя.

У ТИХ, ХТО БАЖАЄ ОТРИМАТИ ПАПЕРОВИЙ ПРИМІРНИК КНИГИ, Є МОЖЛИВІСТЬ ЙОГО ПЕРЕДПЛАТИТИ. Передплата триватиме до 10 серпня 2019 року. Умови передплати Ви можете дізнатися, звернувшись на нашу електронну адресу: ndulibrary@ukr.net

ЗВЕРТАЄМОСЯ ДО МОЖЛИВИХ СПОНСОРІВ ВИДАННЯ: ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ ДОПОМОГТИ НАМ ЗБІЛЬШИТИ ТИРАЖ ВИДАННЯ, МИ ГОТОВІ З ВАМИ СПІВПРАЦЮВАТИ ТА ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь