Восени в Ніжині відбудеться фестиваль «Його величність Ніжинський огірок»

 

 

 

 

14 вересня у Ніжин відбудеться п’ятий Фестиваль «Його величність Ніжинський огірок»!

Фестиваль відкриє двері для мешканців та гостей міста об 11 годині у Шевченківському парку, інформує NizhynNews.com

Свято каштана – у Франції, томатний фестиваль – в Іспанії, гарбуза – в Австрії, кавуна – на Херсоншині, Огірка – у НІЖИНІ, в Україні, на Чернігівщині!

Більш 350 років по світу йде слава про ніжинські огірки.

Чумацькими обозами, а потім і вагонами розходилися діжки з огірками і несли вони ім’я Ніжина аж до європейських столиць, тож кому, як не ніжинцям поширювати заслужену славу ніжинських огірків та примножувати традиції рідної землі, надбання предків, які століттями зберігали його ексклюзивність. Ніжинці знають і зберегають секрети солінь, передаючи їх із покоління в покоління.

Програмою фестивалю передбачено презентації творчих територій, виставок, цікаві конкурси, дегустації, сюрпризи та цікава концертна програма.

Сподіваємось, що учасники фестивалю здивують глядачів оригінальними ідеями і креативними презентаціями ОГІРКА Ніжинського!

Усе, що зроблено з національним колоритом, українським гумором, фантазією відзначатиметься подарунками від організаторів свята.

Славимо разом історичну візитівку нашого краю!

ОРГАНІЗАТОР Управління культури і туризму Ніжинської міської ради Чернігівської області. Контант для справок 0963771108, Бассак Тетяна Федорівна

Зустрічаємось 14 вересня у Шевченківському парку з 11-ої години!

Вікторія Коломійченко для сайту nizhynnews

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь