Ніжинські волейболістки на Чемпіонаті України з пляжного волейболу

 

 

 

 

У Чернігові на міському пляжі «Золотий берег» відбувся  фінал Чемпіонату України з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат до 14 років.

Волейболістки Віталіна Сурмачевська (ЗОШ №1), Дар’я Коломійченко (ЗОШ №10), Ольга Бублик (ЗОШ №5) та Ольга Глушняк (ЗОШ №10) представляли Ніжин на Чемпіонаті.

Це наймолодша категорія учасників у таких змаганнях.

У змаганнях брали участь спортсмени з різних міст України. Кажуть – готуватись до Чемпіонату було нелегко. Але налаштовані спортсмени по-бойовому.

Загалом у чемпіонаті взяли участь 55 команд: 32 команди дівчат і 23 команди юнаків. Серед них учасники із Запоріжжя, Києва, Хмельницького, Львова, Херсону, Дніпра, Чернігова, а також дві команди із Ніжина.

На спортивних майданчиках чернігівського міського пляжу змагання з волейболу проходили протягом чотирьох днів із 8 по 11 серпня.

У підсумку змагань переможцями чемпіонату стала команда із міста Ланівці (Тернопільська обл.). Друге місце посіла команда із міста Деражня (Хмельницька обл.), третє місце посіли юні волейболістки із міста Миколаїв.

Ніжинські ж дівчата беручи участь вперше у такого роду Чемпіонаті, у командному заліку посіли сімнадцяте та тринадцяте місця. Команда із Чернігова посіла четрерте місце.

Результатами гри ніжинських дівчат тренер команд Ніжинської КДЮСШ Тетяна Гретчин задоволена. Проте і працювати ще є над чим. Мовляв, знає прогалини своїх підопічних і виправлятиме їх.

Вікторія Коломійченко для NizhynNews

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь