У Ніжині драйвово відзначили Міжнародний день молоді

 

 

 

 

У неділю, 11 серпня, у  Ніжині відбувся 6-годинний драйвовий вечір до Міжнародного Дня молоді. Співорганізатори заходу – Ніжинський міський молодіжний центр, MasterDJ, Ніжинська центральна бібліотека та Молодіжна рада Ніжинської міської ОТГ.

Свято відбулось на території парку імені Шевченка. Мета заходу не лише розваги, а й заохочення молодих людей об’єднуватись заради спільних просоціальних дій та прогресивних змін на користь громади.

Цього вечора підлітки та молодь об’єднались у City-квесті, Музичному фестивалі фарб та Драйвовій дискотеці. Всі учасники квесту отримали подарункові сертифікати на масаж від Олени Хоменко, фотосесію від Яни Луніної, філіжанку кави/чаю від Молодіжного центру, активні учасники Фестивалю фарб – яскраві емоції та фарбу від MasterDJ, а найактивніші на танцполі – книги, блокноти та наліпки від Молодіжного центру. Участь у квесті взяли 25 підлітків та молодих людей, у Фестивалі фарб – близько 100 дітей, молоді та їх батьків, а на дискотеці запалювали під драйвові ритми ді-джеїв – півтори сотні молодих жителів Ніжина та Ніжинського району.

Сказати, що свято вдалось, це не сказати нічого! Організатори впевнені, що цей вечір дасть поштовх новим крутим ідеям та проектам від місцевої молоді у співпраці з організаторами заходу.

Нагадаємо, що ідея Міжнародного дня молоді була запропонована в 1991 р. молоддю, яка зібралася в Відні (Австрія) на І сесії Світового молодіжного форуму системи ООН. Форум рекомендував, щоб Міжнародний день молоді було оголошено спеціально для збору коштів, просування та підтримки Фонду молоді ООН у партнерстві з молодіжними організаціями. Рішення про оголошення 12 серпня Міжнародним днем молоді було підтримано на І сесії Світової конференції Міністрів у справах молоді, що проходила в Лісабоні 8-12 серпня 1998 р. Щороку День молоді має певну тематику. Тема 2019 – трансформація освіти: як зробити її інклюзивною та доступною для всіх молодих людей.

За матеріалами Ніжинського міського молодіжного центру

Джерело: topnizhyn.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь