Коли завершать реконструкцію площі Івана Франка?

 

 

 

 

16 серпня відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина. В засіданні взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, радник міського голови з питань інфраструктури міста Ігор Шалай, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор КП «ВУКГ» Владислав Корман та начальник інспекції з благоустрою Юрій Кошель.

Керівники прозвітували про стан виконання наданих протокольних доручень попередньої наради щодо виконання робіт по реконструкції площі Івана Франка до Дня Незалежності; облаштування та благоустрій тротуарів; планування земельної ділянки для нового кладовища; укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів з головами гаражних кооперативів; водовідведення по вул. Незалежності; схеми санітарного очищення міста; розмітки і знаків дорожнього руху на розі вулиць Незалежності, Б.Хмельницького та Синяківської; черговості виконання ремонтних робіт по вул. Батюка, тощо.

Радник міського голови з житлово-комунальних питань Ігор Шалай презентував макет поручнів для пандусу біля будівлі міської ради та міні-макет стовпів(реконструкція площі Івана Франка).

Анатолій Кушніренко поінформував щодо завершення реконструкції площі Івана Франка до Дня Незалежності (на наступному тижні встановлять урни, лави та дкоративні стовці).

Начальник інспекції з благоустрою Юрій Кошель доповів, що питання по укладанню договорів на вивіз твердих побутових відходів з голова гаражних кооперативів перебуває на контролі.

Під час розгляду питання облаштування та благоустрою тротуарів біля ЗОШ №15 та №5 та біля Троїцького кладовища, директор КП «ВУКГ» Владислав Корман доповів що виконано. Міський голова надав протокольне доручення Владиславу Адольфовичу зробити кошторис – замовлення на миття склянних зупинок по місту.

Обговорили план-схему розміщень сміттєвих урн у сквері Гоголя, визначилися з їх кількістю та із зовнішніми характеристиками.

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів, що водовідведення по вул.Незалежності перебуває у стадії виконання. Оголошено тендер на виконання ремонтних робіт по вул.Батюка.

Очільник міста звернув увагу керівників комунальних служб на благоустрій парків і скверів, косіння трави, благоустрій та чистоту зупинок громадського транспорту, освітлення по вул. Прилуцькій. Надав доручення управлінню житлово-комунального господарства та будівництва вивчити питання щодо монтажу електроопор по правій стороні вул.Прилуцькій.

Директору КП «ВУКГ» підготувати статистичні дані з початку 2019 року щодо відлову та стерилізації безпритульних тварин, а начальнику УЖКГ та Б прозвітувати щодо виділених коштів на безпритульних тварин(витрачено).

Міський голова наголосив, що всі ті заходи, які розроблені по комунальним службам, повинні виконуватися відповідно до запланованих графіків та бути результативними, адже благоустрій міста та комфортне життя громади знаходиться в пріоритеті роботи міської влади.

Офіційний сайт Ніжинської міської 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь