Переможці ніжинського еко-сафарі отримали крутий подарунок від спонсорів заходу

 

 

 

 

18 серпня в рамках еко-челенджу “Полювання на пластик”, який мандрує Чернігівщиною, відбулось таке еко-пошукове дійство і в Ніжині!
Прийняли естафету ГО “Лабораторія Ініціативної Молоді” та Молодіжний центр від Городнянських активістів з ГММГО “НЗУМ”. Започаткована акція нашими друзями з Корюківки КМГО “Альтернатива”.
На полювання зійшлось народу зовсім небагато, але вони зробили неможливе! – 8 активістів Молодіжного центру, ГО “ЛІМ”, Ліги старшокласників, Молодіжної ради та Медичного коледжу за 2 години зібрали 47 кг пластику, полюючи на нього в районах Мигалівка, Ніфар, Механічний з-д, Комунальний ринок, Набережна Остра, Графський парк, НДУ імені Миколи Гоголя, Липіврізька, Цегляний завод!
Головним спонсором нашого еко-змагання став фітнес-центр “Legion gym” (Вадим та Юлія Пустовіт), а це означає, що команда переможців отримала безкоштовні абонементи на тренування в такому крутому залі!
Ну і звичайно, ніхто не залишився поза увагою — абсолютно на всіх учасників чекали чай та кава зі смаколиками в затишному Молодіжному центрі після виснажливих еко-перегонів!
Наступними полюватимуть на пластик в Прилуках — виклик прийняв Михайло Волошин та Молодіжна платформа Прилук “Think about”
Робімо Чернігівщину чистішою та екосвідомою!

Анжела Тимченко директор Ніжинського Молодіжного центру

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь