Куди використали старі плити з центру Ніжина?

 

 

 

 

Реконструкція площі Франка майже доходить до свого завершення. Залишилося лише декілька фінальних моментів і ніжинці зможуть побачити оновлену центральну частину міста біля будівлі міськвиконкому. Комусь з мешканців міста подобається нова викладена плитка, а дехто вважає її занадто банальною. Але чи не кожен задавався питанням: “Куди ж поділися старі плити?”.
У соцмережах ніжинці коментували, що заміна плитки була недоречною, адже на їх думку покриття мало пристойний вигляд та задовільний функціонал.
Куди ж поділася плитка та для яких потреб її використали?
Журналісти сайту «Нежатин» дізналися, що за ініціативою депутатів міської ради на чолі з депутатом Олександром Ігнатюком від ВО “Батьківщина”, дирекції школи №15 та Громадського об’єднання батьків даної школи плити було залучено для облаштування безпечного тротуару для школярів ЗОШ №15 та їх батьків.

Також подібна ініціатива допоможе мешканцям прилеглих будинків безпечно перетинати цю ділянку, адже проходить на зовнішній стороні шкільного паркану вздовж дороги аж до Ніжинської дитячої хореографічної школи.
За словами секретаря ГО Об’єднання батьків ЗОШ №15 Наталії Радченко благоустрій території досі триває. «За ініціативою директора КП ВУКГ Владислава Кормана завезено землю та облаштовано клумбу між тротуаром та парканом школи, де зараз квітнуть чорнобривці, а на наступний рік висадять барвистий портулак», – зазначила Наталія.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь