Ніжинському підприємству можуть вимкнути світло за борги

 

 

 

 

З початку серпня на Чернігівщині від електропостачання відключили 57 підприємств і організацій-боржників, серед яких є й такі, що фінансуються з бюджету.
Про це повідомила пресслужба енергопостачальної компанії ТОВ “Енера Чернігів”.

“З початку місяця через борги за електроенергію було знеструмлено 195 побутових споживачів та 57 юридичних. 19 серпня у Прилуках від електропостачання відключено два підприємства – КП “Водоканал” Ладанської селищної ради та Прилуцький квартирно-експлуатаційний відділ”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 19 серпня Ладанський водоканал заборгував 154 тис. грн., а Прилуцький КЕВ – 80,6 тис. грн. Загалом же до реєстру боржників потрапили 110 підприємств. Якщо вони не сплатять борг у визначений термін, “Енера” їх теж відключить.

У переліку претендентів на відключення, зокрема, КП “Чернігівське тролейбусне управління”, КЛПЗ “Чернігівська обласна дитяча лікарня”, ПрАТ “Ніжинський жиркомбінат”, військова частина 3066, Остерська квартирно-експлуатаційна частина району, Остерське виробниче управління житлово-комунального господарства, управління капітального будівництва Чернігівської ОДА в Носівці та інші.

Джерело: www.ukrinform.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь