Чи отримує Ніжин «бонуси» для бюджету від об’єднання з Кунашівською громадою

 

 

 

 

Дане питання було піднято на депутатській комісії з питань законності, що відбулась 21 серпня. У ході заслуховування внесення змін до бюджету міста, депутатом Миколою Косенком було озвучено питання: «Які наразі зміни в бюджеті має Ніжин після об’єднання з Кунашівською громадою?»

Повідомляє сайт “Нежатин”

Начальник фінансового управління Людмила Писаренко зазначила, що жителі селищної ради дуже слідкують за використанням своїх коштів. Під час передвиборчої компанії були звинувачення в сторону Ніжинської міської ради, на рахунок того, що вона на себе використовує всі кошти, що заробляє Кунашівська громада.
«Ми готували інформацію про те, скільки за пів року з даної сільської громади надійшло коштів в бюджет Ніжина і скільки ми витратили на них.
Пропорція була така:
доходів – 816 000 грн
видатків – 860 000 грн.
Треба зазначити, що ми виплачуємо зарплату всім кунашівським працівникам, котрі зараз в штатах виконкому, терцентру, управління культури та управлінні освіти», – пояснила Людмила Писаренко.
Голова комісії Олег Щербак зазначив, що про висновки на рахунок змін в бюджеті від об’єднання громад ще рано говорити і для цього потрібен час.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь