Для ніжинців літнього віку влаштували свято

 

 

 

 

Свята ти наша, батьківська земля

В рамках святкування Дня Незалежності України відбулась святкова програма  для людей літнього віку «Свята ти наша, батьківська земля» у сквері Гоголя. Організатори свята – територіальний центр соціального обслуговування, управління культури і туризму та Ніжинська міська організація ветеранів.

 

Почесними гостями на святі були міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, депутат міської ради, Почесний громадянин міста Ніжина Володимир Мамедов, Тамара та Петро Калита з Німеччини та Мамед Касимов з м.Лепкоран (Азербайджан).

Анатолій Лінник привітав присутніх з Днем Незалежності України та Днем Державного Прапора та зазначив: “Свято Незалежності для будь-якої держави – це саме головне свято, адже статус незалежної держави не завжди здобувається мирном шляхом, а завжди це боротьба. Боротьба українського народу за незалежність тривала століттями і продовжується зараз. В ці дні ми згадуємо всіх борців за Незалежність”. Анатолій Валерійович побажаю процвітання і розквіту нашій Державі, а всім здоров’я, благополуччя і віри в те, що наша боротьба, боротьба наших дідів, прадідів, боротьба наших дітей – це боротьба за світле майбутнє, незалежну, вільну, процвітаючу Україну. До привітань також долучився Володимир Мамедов.

Атмосферу свята створювали вихованці ансамблю танців “Вікторія” та творчі колективи Ніжинського міського Будинку культури, звучали українські патріотичні пісні.

Вдячні глядачі з гарним настроєм насолоджувались виступом учасників художньої самодіяльності та приймали щирі вітання на свою адресу.

Тепла, радісна атмосфера свята не залишила байдужими нікого. Не зважаючи на роки, сильні та молоді духом люди золотого віку знайшли час і для співу, і для танців, і для спогадів, і для щирих привітань один одного, і для суму за тими, кого вже немає поруч, і, звісно ж, для надії на майбутнє.

Концертна програма, викликала дуже теплі та незабутні емоції, а безпрограшна лотерея, проведена головою Ніжинської міської організації ветеранів Людмилою Величко у присутніх залишила приємні враження.

 

Начальник сектора взаємодії із засобами масової інформації (прес-центр) відділу інформаційно аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь