МАГАЗИН «Електроінструмент на Московській», 3

Плануєте ремонт? Якісні електроінструменти можна придбати в Ніжині.

Електроінструменти – це ті незамінні речі, які не лише допоможуть розв’язати проблеми в побуті, а й підкажуть справжньому майстрові, як зробити свою роботу швидко, якісно та з комфортом.

Болгарки і лобзики, перфоратори і дрелі, електро- та бензопили різних моделей, і товаровиробників, шліфувальні машинки для будівництва і рубанки,- ось далеко не повний перелік продукції, яку пропонує своїм покупцям магазин “Електроінструмент на Московській”.

Тут Ви знайдете шуруповерти, болгарки, газові та електричні котли, водонагрівачі, насосні станції, електричну систему опалення.

Сучасне опалювальне устаткування торгової марки UDEN-S, яка представлена в даному магазині, дає можливість економити, оскільки після відключення електроенергії, температура в приміщенні повільно знижується і швидко відновлюється.

Модельний ряд UDENS представлений опалювальними панелями потужністю від 100 до 700 ват. Система опалення на основі цього устаткування універсальна і встановлюється в приміщеннях різного призначення. Моделі УДЭН – 100, 150, 200, умовно названі “теплий плінтус”, монтуються над існуючим плінтусом або замість нього по зовнішній, як правило, холодній стіні чи по периметру приміщення. Використовуючи елетричную систему опалювання, ви можете регулювати температуру впродовж доби і навіть тижня.

А ще – Ви можете тут придбати водонагрівачі ємкістю від 15 до 100 літрів, представлені різними торговими марками: «Термекс», « Round», «Atlantic», причому – як проточні, так і накопичувальні.  Баки водонагрівачів мають керамічне покриття, виготовлені зі спеціально обробленої сталі з додаванням титану, що забезпечує високу корозійну стійкість та гарантує довгий термін експлуатації.

Варто знати, що в магазині “Електроінструмент на Московській” найнижчі ціни на товари виробництва торгової марки “Дніпро-М”.

Електроінструмент “Дніпро-М” має позитивні відгуки покупців, які використовують його для проведення домашніх ремонтів. Інструмент робиться добротно, із застосуванням металевих корпусів редукторів, металевих шестерней і т.п. При цьому товаровиробник стежить за тим, аби ціни на їх продукцію завжди залишалися доступними для всіх покупців не залежно від рівня матеріального забезпечення. Крім того, завітавши в даний магазин, Ви можете вибрати для себе обладнання для подачі води в оселю з колодязя або зі свердловини. Це насосні станції, насоси та інше обладнання для водопостачання польської торгової марки «Optima», яку в Ніжині можна придбати в магазині “Електроінструмент на Московській”.

Крім того, тут великий вибір відрізних дисків для роботи з металом та каменем, пилочок для електролобзика, а також представлені бури для роботи по бетону. Навіть можна підібрати систему фільтрації води.

Купити товари в даному магазині – просто і вигідно. Наявність зручного місцерозташування дозволяє не лише продемонструвати будь-яку модель кожному покупцеві, але й організувати оперативну доставку по Ніжину та області.

Замовляючи товари в магазині “Електроінструмент на Московській“, Ви можете ознайомитись з описом і характеристиками представлених моделей, порівняти різні параметри і вибрати товар, який підходить саме Вам. Адже тут можна розраховувати на  консультацію кваліфікованого продавця-консультанта, який дасть вичерпну відповідь на всі Ваші запитання і допоможе зробити правильний вибір, виходячи з потреб та побажань згідно якості і ціни товару.

У магазині також є каталог продукції і ви можете замовити собі по ньому той чи інший інструмент. Сплатити за електроінструменти можна будь-яким відповідним для Вас способом: готівкою та безготівковим розрахунком. Причому, на ввесь товар, придбаний в магазині “Електроінструмент на Московській“, надається гарантія терміном до 5 років.

За вісім років  існування, магазин має постійних покупців, які користуються акційними пропозиціями, і тут ведеться база клієнтів, які можуть приймати участь в акціях.

І ви можете самі в цьому переконатися, завітавши за нижчевказаною адресою:

 

м. Ніжин

вул. Московська,3

(біля центрального ринку)

час роботи з 8.00 до 18.00

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь