Безлад та вандалізм у Ніжині – результат байдужості містян?

 

 

 

 

Після відкриття пам’ятника «Борцям за Незалежність» вже на наступний день люди поглумилися над ним. У чому ж це проявлялось обговорили на оперативній нараді 27 серпня. Міський голова розповів, що став свідком того, як молоді люди, гуляючи в сквері Незалежності, не знайшли кращого місця, щоб сісти та випити пиво, як на самому пам’ятнику, а дітям влаштували пісочницю з тієї землі, що призначена для клумб. Відповідно ним було зроблене зауваження, реакція на яке послідувала не одразу.

Повідомляє сайт “Нежатин”

«Що було показовим: у сквері встановлено 10 лавок і всі були зайняті. Ніхто з присутніх не зробив зауваження молодикам, котрі поглумилися над пам’ятником. Не для того помирали бійці, щоб мала місце така байдужість і зневага. Поки ми байдужі, і поки мовчимо, у Ніжині це буде відбуватись: вандалізм, неповага, наруга», – зауважив Анатолій Лінник.

Дійсно, не даремно ж кажуть: «Україна починається з тебе». Людям притаманно шукати проблеми і недоліки в поведінці інших і особливо у діях влади. Але все будується з дрібниць: сміття на вулицях, недопалки цигарок біля зупинок, витоптані газони, вирвані квіти з клумб, обмальовані графіті забори та історичні споруди. Мабуть, вже варто змінювати свою ментальність і починати з себе.

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Безлад та вандалізм у Ніжині – результат байдужості містян?

  1. А за что полиция получает зарплату с денег налогоплательщиков? Или только с фур могут стричь деньги? Каждый должен выполнять свою работу. Сводки показывают, что “небайдужим” в последнее время сильно достаётся – или проблемами со здоровьем или проблемами с внутренними органами

Залишити відповідь