Ніжинським двірникам не вистачає мітел? Фотофакт

 

 

 

 

Такого висновку можна дійти побачивши на центральній вулиці міста – Московській,  як двірник підмітає гіллям із дерев.
Мабуть жителі даного району міста неодноразово звертали увагу на добросовісного двірника, який підмітає дорогу з ранку до вечора. І робить свою роботу чоловік краще за будь якого двірника у міста. Хлопець на вигляд років 30-35. Працює двірником у КП «ВУКГ». Працює в основному на ділянці дороги від 10 школи до базару. І щодня, проїзжаючи цією ділянкою дороги, можна побачити, як хлопець невтомно метушиться на узбіччі дороги, підтримуючи на ввіреній йому ділянці дороги чистоту та порядок.

Про те, нещодавно у мережі з’явилися фото, на яких видно, як цей хлопчина підмітає дорогу гіллям. Перше, що прийшло на думку: Чи все в порядку із інвентарем у КП «ВУКГ»? Із цим питання журналісти сайту NizhynNews.com і звернулися до начальника даного комунального підприємства Владислава Кормана.

І як тільки Владислав Адольфович почув наше запитання, відразу відрапортував:

– Це Ви з приводу того хлопчини, що біля 10 школи підмітає?

– Так, відповідаємо. І фото підтвердження маємо.

– Да вистачає у нас і мітел, і всього, що йому потрібно. Він у нас один із кращих працівників. Про те, досить неординарний. «Мені зручніше гіллям, і все» – каже він нам на наші зауваження. Ми вже йому з цього приводу дорікали, мовляв що скажуть містяни, коли бачитимуть, що у Ніжині двірники гіллям підмітають. Казали, що будемо приймати якісь штрафні міри покарання, якщо не припинить гіллям підмітати. Але ж за що хлопця карати, роботу свою виконує на всі 100. А те, як і чим, це вже мабуть його особиста справа. Тож ми і змирилися.

До того ж, В.Корман додав, що з цього приводу вже були повідомлення до комунального підприємства. І радує те, що ніжинцям не байдуже до умов праці комунальників.

А хлопець цей дійсно заслуговує повагу, адже ввірена йому ділянка дороги завжди в ідеальному стані.

Ксенія Проценко для NizhynNews.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь