У Ніжині поблизу шлюзу зник чоловік

 

 

 

 

27 серпня, у Ніжині поблизу шлюзу №15 у районі 5 школи на річці Остер відпочиваючі знайшли безхазяйні речі людини, залишені на пляжі, викликали поліцію.

Про це повідомляє NizhynNews.com з посиланням на власні джерела.

Прибувши на місце виклику, працівники поліції оглянули речі та місце, де ймовірно відпочивав зниклий чоловік, та допитали свідків.

Рятівник, що працює на пляжі, повідомив, що о 9 годині ранку, прибувши на своє робоче місце, тобто на міський пляж, помітив, що на іншій стороні річки з боку 5 школи, біля сходів у воду, висить пакет із речами.

А оскільки на іншій стороні річки купатися заборонено, і це не є зоною обслуговування рятівника комунального підприємства, то особливої уваги речам не надав.

Жінка, яка на час прибуття поліції відпочивала на пляжі, розповіла про те, що вчора у післяобідню пору, бачила як візуально нетверезий чоловік відпочивав на тому місті, розпиваючи спиртне. До того ж, на той час поруч був велосипед, ймовірно того чоловіка.

 

 

Про те, вже сьогодні на місці були лише особисті речі: синя футболка, чорні спортивні штани, шльопанці та шкарпетки. Поруч із речами лежала порожня пляшка з-під горілки.

Велосипеда вже не було.

Ще один чоловік, повідомив, що вчора також на цьому місті бачив сп’янілого чолов’ягу, який вів себе досить гонорово, чіпляючись до відпочиваючих. Як повідомив останній, чоловіку 52 роки. Про це він дізнався у особистій розмові із зниклим.

 

 

Тож, куди ж все таки зник чоловік та велосипед, на даний момент невідомо. Працівники ж поліції опитали свідків, оглянули речі, зфотографували та залишила місце події.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь