Магазин будматеріалів у Ніжині: меблі, сантехніка, кольорувальна студія

 

 

 

 

Плануєте зробити ремонт, замінити вікна та двері, освіжити свій інтер’єр?   Виникає питання: де придбати все необхідне, аби втілити в життя вищезазначені плани?

Все це  можна придбати у магазині «Будматеріали», де вам запропонують широкий вибір товарів та послуг.

Тут можна підібрати металопластикові вікна, жалюзі та ролети, вхідні та міжкімнатні двері, замки та фурнітуру, натяжні стелі, ламінат, плитку, сантехніку, електроінструменти, корпусні та м’які меблі, фарби, лаки, тощо.

Всі вищезазначені товари – відомих брендів, які давно представлені на ринку та зарекомендували себе якісною продукцією. Серед них – MasterTool, YATO – TOYA, STANLEY, Rozma, Raftek, HLV, TRIORA та інші. Так званою «фішкою» магазину «Будматеріали»  є наявність  єдиної в місті Ніжині кольорувальної студії.

Кольорування  – це найбільш точний підбір та приготування фарби, яка вам до вподоби по кольоровій гаммі. Ви можете лише підібрати саме той відтінок (колір) фарби, яка вам сподобалась та пасує до вашого домашнього інтер’єру.

Далі – спеціалісти по кольоруванню підбирають тип фарби, розрахунок рецептури і необхідної кількості та запускають обладнання. Зазвичай, цей процес займає не більше, ніж півгодини, а підібрати та змішати фарбу вам зможуть за 5 хвилин.

Перевага кольорування в тому, що ви отримаєте колір фарби, яка з точністю співпадає саме з тим примірником, який ви обирали. Крім того, ви можете бути впевненими, що незалежно від великої кількості фарби, змішування буде рівномірним.

Слід зазначити, якщо вам, наприклад, через рік знадобиться точно такий колір фарби, яку ви обрали сьогодні, ви можете прийти в магазин і повідомити продавцю номер вашого примірника та необхідний об’єм, і через 20 хвилин фарба точно такого відтінку буде готова.

Магазин «Будматеріали» існує в Ніжині вже багато років і має своїх постійних клієнтів. Його покупці – це власники агрофірм, фермерські господарства, приватні підприємці, одноосібники (фізичні особи). Причому покупці «Будматеріалів» не тільки жителі нашого міста, а й мешканці з Києва, Прилук, Бахмача, Ніжинсьго, Козелецього районів, та ін.

вул.  Шевченка, 37 А (навпроти парку Шевченка)

Оновлюється товар «Будматеріалів» у Ніжині кожного тижня. Якщо немає потрібного для вас товару в наявності, ви можете його замовити. Строк виконання заказів від 3 до 6 днів. Для постійних клієнтів магазину «Будматеріали» у Ніжині діє гнучка система знижок.

вул. Московська, 3 Д (у дворі за будівлею РАГСу)

То ж, якщо ви являєтесь постійним клієнтом магазину «Будматеріали», ви можете розраховувати на знижку, а якщо тільки збираєтесь стати покупцем, не потрібно далеко їхати, а просто завітати за нижчевказаними адресами:

 

м. Ніжин

вул.  Шевченка, 37 А (навпроти парку Шевченка)

вул. Московська, 3 Д (у дворі за будівлею РАГСу)

Тел: (068) 237-90-56; (068) 131-01-70

 

 

Магазин «Будматеріалів» у Ніжині вивчала:

Тіна КОШЕЛЕВСЬКА

Фото Марини Волинець

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь