Відкрито 100 м² щастя для ніжинської молоді. Завітайте! Фото

 

 

 

 

Справжнє свято для ніжинської молоді було організовано в останній день літа – урочисте відкриття Молодіжного центру по вулиці Яворського, 3.

Повідомляє сайт “Нежатин”

31 серпня біля будівлі центра зібрались ніжинці, аби відзначити цю подію та весело провести час.
На питання: «Чи дійсно такий центр потрібен Ніжину?», директор Ніжинського міського молодіжного центру Анжеліка Тимченко впевнено відповіла: «Так!»

«Про те, що такий центр потрібен місту, сказала сама молодь, адже вона хоче мати безкоштовний, креативний, вільний простір, де розвиватиме свої ідеї, втілюватиме їх та здобуватиме цікавий досвід. Тренінги, семінари, кінопокази, будь-які навчальні, розважальні та виховні заходи – все відбуватиметься тут, на базі центру. Також будуть працювати клуби та гуртки за інтересами, які куруватимуть фахівці центру, а також волонтери», – зазначила Анжеліка Тимченко.

На захід завітав і міський голова Анатолій Лінник, який привітав всіх, хто долучився до створення такого чудового простору та разом з молоддю урочисто перерізав стрічку.

Не обійшлось і без смачного сюрпризу – торту, на якому було написано: «Приходь і будь собою».
Його шматочок отримав кожен, хто завітав на свято.

Присутня на відкритті центру була і представник Міністерства молоді та спорту України Аліна Янчук.. У коментарі журналістам вона відмітила: «В Ніжині я вперше, і приємно, що саме з нагоди такої яскравої події. Цей молодіжний центр є прекрасним прикладом співпраці молоді, активістів та міської влади. Молодіжний центр – це 100 квадратних метрів молодіжного щастя і кожен може себе тут реалізувати», – підкреслила Аліна Янчук.

Працює центр щодня за графіком: ПН-ПТ – 8:00-21:00; СБ-НД – 11:00-20:00

 

Після урочистого відкриття у сквері Гоголя на всіх чекала музично-розважальна програма від неймовірних та запальних Master DJ.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь