Як керівництво міста планує змінювати благоустрій Ніжина

 

 

 

 

Минулого тижня відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

У ході наради обговорили план-схему розміщень сміттєвих урн у сквері Гоголя, визначилися з їх кількістю та із зовнішніми характеристиками.
фото Леоніда Руденка

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів, що водовідведення по вул.Незалежності перебуває у стадії виконання. Оголошено тендер на виконання ремонтних робіт по вул.Батюка.

Очільник міста звернув увагу керівників комунальних служб на благоустрій парків і скверів, косіння трави, благоустрій та чистоту зупинок громадського транспорту.
Надано доручення управлінню житлово-комунального господарства та будівництва замовити проекти на реконструкцію проїзної частини що йде з площі Івана Франка до газового мосту та в напрямку руху громадського транспорту з площі Франка до вул.Козачої. Також підготувати проект реконструкції вулиці Гоголя (тротуар, освітлення та пішохідна зона).
Обговорили можливе місце розміщення багатогранника на площі Івана Франка і надали пропозицію – винести на громадське обговорення.
Керівнику КП «ВУКГ» Владиславу Корману надано доручення, розробити проеки по: забезпеченню новим освітленням двох об’єктів, парк Незалежності та міні-футбольне поле зі штучним покриттям на базі футбольної школи (ЗОШ №9).
Виконання робіт по реконструкції вулиці Батюка розпочнуть після проведення традиційного «Покровського ярмарку».
Міський голова Анатолій Валерійович наголосив, що всі ті заходи, які розроблені по комунальним службам, повинні виконуватися відповідно до запланованих графіків та бути результативними, адже благоустрій міста та комфортне життя громади знаходиться в пріоритеті роботи міської влади.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь