Огірковий фестиваль вже скоро в Ніжині. Заплануйте відвідати!

 

 

 

 

14 вересня (у суботу) завітайте до НІЖИНА на фестиваль «Його величність НІЖИНСЬКИЙ ОГІРОК» 

Розпочинаємо свято з 11-00 у Шевченківському парку.
(м. Ніжин, Чернігівської області, маршрутки від залізничного вокзалу – 39,7,15,16, зупинка –Шевченківський парк)


Особлива колоритність фестивалю у всьому: креативних учасниках, оригінальних виступах творчих колективів, ексклюзивних огіркових смаколиках та стравах , позитивних емоціях, неймовірному святковому настрою й ніжинській гостинності. 


Програмою передбачено концертний маринад, присмачений музичними та танцювальними спеціями з відтінками гумору, фантазії й креативу.
А ще Ви зможете придбати унікальні сувеніри, зроблені ніжинськими майстрами, поповнити свою кулінарну книгу авторськими рецептами страв з огірків, прикрасити сторінки соцмереж класними фото з ніжинського фестивалю!
Ніжинці знають і зберегають секрети солінь, передаючи їх із покоління в покоління. Цьогоріч народним голосуванням визначатимуться переможці з дизайну посуду (банки, діжки,тощо) для зберігання огірків(працюватиме окремий майданчик). Найкращі отримають грошову винагороду. А для тих, хто присмачить усе це національним колоритом, українським гумором, додасть фантазії та самобутності, готуються подарунки від ніжинського майстра-бондаря І. Ф.Щербака та організаторів свята. 


Славимо разом історичну візитівку НІЖИНА!
Заявки на участь у фестивалі подаються до оргкомітету за тел. 23551, 53931,0963771108 (Бассак Тетяна Федорівна), 0677558067(Купрій Антоніна Вікторівна)

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь