Ніжинські школярі здійснили математичну подорож до Японії

 

 

 

 

Минулого року у Ніжинській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №4 розпочалося впровадження інноваційного освітнього проекту Всеукраїнського рівня за темою «Цілісний розвиток особистості учнів молодшого шкільного віку засобами навчально-розвивального курсу «Індиго». Подолавши підготовчий етап, отримавши теоретичну базу, пройшовши сертифіковане навчання, колектив перейшов нарешті до формувального – безпосередньої роботи з учнями.

У перший тиждень нового навчального року учні другого класу зустрілися у класній кімнаті, щоб разом з учителем математики, сертифікованим тренером з ментальної арифметики Луцик Ю.М. здійснити математичну подорож до незвичайної країни Японії. До країни, у якій створили Абакус, незвичну рахівницю. Саме вона допоможе дітям навчитися надзвичайно швидко рахувати, стане інструментом, який допоможе опанувати методику усної лічби.

Для польоту учні перевтілились в пілотів, помічників пілотів та стюардес. Кожен мав своє завдання. Діти познайомились з прийомами роботи на рахівниці, на уявній рахівниці та інтернет-платформі «Індиго».

Політ був вдалим! Учні отримали незабутні враження від польоту до нових знань. Попереду у нас кропітка, але цікава робота.

Заступник директора з НВР Пулінець О.Г.

Учитель математики Луцик Ю.М.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь