У Ніжині трощать сітілайти. Чи реагує поліція?

 

 

 

 

У Ніжині невідомі особи продовжують нищити сітілайти, при цьому залишаючись безкарними. Сьогодні вночі було пошкоджено один по вулиці Шевченка. Дану інформацію нам повідомив власник та зазначив, що викликав поліцію, котра має розслідувати це питання. Особисто він, аналізуючи масштаб пошкодження, припускає обставини. Судячи з нахилу сітілайту і форми розбитого скла, скоріш за все в нього в’їхав автомобіль, при цьому їдучи по зустрічній смузі дороги.

Виникає питання: “Чому поліція не реагує на такі факти у нічний час, адже постраждати міг не банер, а водій автомобілю?” Гірше того. автомобіль міг в’їхати в пішохода, як би його не зупинив сітілайт. Поліція, за словами заявника, оглянула місце події, проте не прокоментувала побачене. Складається враження, що для правоохоронних органів, такі випадки стали звичкою.

Зазначимо, на оперативній нараді, що відбулась минулого тижня у міськраді, заступник міського голови Григорій Олійник, звертався до поліції з зауваженням, що у Ніжині орудують вандали й ними було пошкоджено сітілайт в центрі міста. Це у свою чергу “б’є” по бюджету міста. Чи вдасться поліції вийти на правопорушників? Журналісти сайту “Нежатин” слідкуватимуть за ходом справи і діями ніжинської поліції.

Джерело: Нежатин

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь