Напередодні відзначення професійного свята – Дня рятувальника в Україні стартував соціальний проект «СКАЖИ ЇМ ДЯКУЮ», інформує Nizhyn News

Не залишилися осторонь і найменші ніжинці, які підготували вітання ніжинським рятувальниками, прийнявши участь у Всеукраїнському флешмобі «СКАЖИ ЇМ ДЯКУЮ»

Вихованці ДНЗ № 13 «Берізка» разом із вихователями та завідуючою Наталією Примушко звернулися зі словами вдячності до працівників цивільного захисту всієї України та Ніжина зокрема.

Маленькі ніжинці подякували рятівникам за кожне врятоване життя, ліквідовану пожежу, надзвичайну подію та ситуацію. За їх відповідальний вибір і найкращі людські якості, які не залишають байдужими до чужого горя.

Звернулися маленькі представники найактивнішого садочку у Ніжині до свого давнього друга, кумира, приклад якого мріє наслідувати майже кожен малюк цього виховного закладу – командира полковника служби цивільного захисту Івана Коробки.  Адже неодноразово кожен малюк цього садочку мав можливість наочно ознайомитися із діяльність Спеціального авіаційного загону м.Ніжин та особисто поспілкуватися із його керівником.

Слава рятівникам і слава нашій Україні! Нехай Бог береже вас і ваші родини!

автор: Вікторія Коломійченко

фото: ДНЗ №13 (м.Ніжин)