Хто ж заспіває для ніжинців на Покровський ярмарок?

 

 

 

 

23 вересня, відбулось чергове засідання ярмаркому. Вже декілька тижнів Управління культури і туризму проводило перемовини з багатьма представниками продюсерських центрів, при виборі зірки враховували і популярність, і цінову політику.
 

Як розповіла начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, на сьогодні про виступ на Покровському ярмарку практично домовились і вийшли на порозуміння з Оркестром Гарного Настрою. Ця група популярна не тільки у соціальних мережах, а взагалі по всій Україні. Репертуар Оркестру у стилі етно-фолькльор:

“Оркестр Гарного Настрою” – музичний гурт, що поєднує в собі український фольклор та світову рок спадщину, класичні зарубіжні хіти та автентичні українські мотиви, авторські пісні та до болю знайомі на усім хард- і лайт-рокові композиції. Свій стиль вони визначають, як халабуда-рок, і за час існування гурту, встигли виступити більше ніж п’ятдесяти етно- та рок- фестивалях.

Нагадаємо, що раніше міський голова анатолій Лінник пропонував запросити до Ніжина сучасний фолькльорний гурт «Tautumeitas» з Латвії. Втім, він виявився занадто дорогим для нашого міста – 65-70 тисяч (сума разом з транспортними витратами).

А Оркестр Гарного Настрою обійдеться Ніжину в 47 тис. 200 грн. Ця сума включає всі витрати на переїзд із Києва, проживання і харчування учасників гурту. Концертна програма розрахована на одну годину. Як зазначила Тетяна Бассак, міському голові також сподобалась пропозиція запросити на Покровський ярмарок даний гурт.

Члени оргкомітету підтримали пропозицію управління культури і туризму. Тож, 12 жовтня о 21.00 на площі Івана Франка у Ніжині виступить Оркестр Гарного Настрою.

Також на контролі оргкомітету залишається виступ на Покровському ярмарку чотирикратного чемпіона світу Олександра Пеканова із силовим шоу.

Наталія Нікітіна для mynizhyn.com

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь