Маленька ніжинка потребує вашої допомоги!

 

 

 

 

До редакції газети «Свідомий погляд» звернулася жителька м. Ніжина Лановенко Тетяна Владиславівна – інвалід I групи, з проханням про допомогу на лікування її 8-річної донечки.
Ось її сумна розповідь:
В березні 2012 року в нашій сім’ї сталося велике горе — моїй 6-місячній донечці Ірині, 15.09.2011 р.н., лікарі клініки «ОХМАТДИТ» м. Києва поставили страшний діагноз: ретинобластома (рак сітківки обох очей) повідомили, що шансів на одужання майже немає.
В розпачі ми звернулися до Ізраїльської клініки «Хадасса» (часу було обмаль, а саме до Ізраїлю не потрібна була віза). Відповідь надійшла дуже швидко, але одразу на рахунок клініки ми мали перерахувати 47 000 дол. США.
Такої величезної суми у нас не було (мій чоловік теж інвалід 1 групи). Ми зверталися до журналістів газет, на телебачення, радіо, в різні фонди: та просто до небайдужих людей. Кошти також збирали вузи та школи, і нам вдалося відправити Іринку на лікування. Дівчинка пройшла 7 курсів хіміотерапії, 27 курсів радіотерапії, лазеро- та кріотерапію. Лікарі, в першу чергу, боролися за життя нашої дівчинки, а вже потім — за збереження ока, яке було вражене пухлиною.
На жаль, ізраїльські лікарі не мали можливості зберегти око і рекомендували нам звернутися до швейцарської клініки у м. Лозанна. На той час нам допомагав німецький фонд «Від серця до серця» і ми поїхали на лікування до Швейцарії.
Цілих три роки ми боролись за життя та зір нашої дівчинки і весь цей час ми вели збір коштів. На жаль, око так і не вдалося зберегти.
Зараз Іринці 8 років. Замість правого ока — встановлено протез, який потрібно замінювати раз на рік, поки дитина росте. Вартість заміни протезу 900 євро. Іринка живе повноцінним життям, навчається у звичайній школі, займається хореографією та малюванням в школі мистецтв.
Кожен рік ми повинні їздити на контрольну перевірку до Швейцарії. Наступна — назначена на 12 листопада 2019 року і клініка вже виставила рахунок на 3000 швейцарських франків (копію додаю). На жаль, ми маємо тільки 1510 франків.
Якщо можливо, допоможіть, будь ласка, моїй донечці!

Реквізити:
карта Приватбанк 5168 7573 7195 0884 Александр Лановенко, тато Іри
Контактный номер телефону 068 119 36 05 Мама Іринки, Тетяна

З повагою, та надією
Тетяна Лановенко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь