На Чернігівщині з палаючої оселі батьки винесли двох доньок

 

 

 

 

30 вересня о 23:59 до Служби порятунку «101» у Бахмацькому районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Пальчики, що за 20 кілометрів від районного центру.

Господарі виявили загорання й викликали вогнеборців, а до їх прибуття вчасно винесли з палаючої оселі двох своїх доньок, 2008 та 2010 року народження, які вже відпочивали.

За викликом на місце події оперативно прибули вогнеборці 15-го Державного пожежно-рятувального підрозділу з м. Батурин та черговий караул 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бахмач У ДСНС України в Чернігівській області.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

На той момент полум’я охопило дах житлового будинку. Спільними діями пожежу о 00:24 було локалізовано, а о 00:50 остаточно ліквідовано та не допущено розповсюдження вогню на поруч розташовані споруди господарчого призначення.

Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило коротке замикання електромережі. Вогнем знищено покрівлю на площі 60 кв.м, пошкоджено майно господарів.

Від підрозділів У ДСНС України у Чернігівській області до гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Рятувальники ДСНС України сподіваються на свідомість кожного громадянина та попереджають про недопустимість халатного ставлення до заходів пожежної безпеки.

Пам’ятайте, лише суворе їх дотримання допоможе Вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

Джерело: https://cheline.com.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь