На Чернігівщині лось врізався в шкільний автобус

 

 

 

 

Пригода трапилася в Городнянському районі. Шкільний автобус, який віз школярів із Солонівки до Бутівської школи, просто на дорозі поміж селами зіткнувся з лосем.

Лісовий велетень несподівано вискочив на дорогу перед автобусом. Водій відреагував миттєво, проте уникнути зіткнення не зміг. На щастя, юні пасажири не постраждали – лише водій отримав легке забиття живота кермом. Про це повідомляє спільнота «Новини Городнянщини».

Лосю перепало більше. Після зіткнення тварина лежала перед автобусом непритомна. Через кілька хвилин сохатий підвівся і попрямував у напрямку села Полісся. Єгері районної ради УТМР пройшли слідами постраждалої тварини кілька кілометрів і встановили, що лось повинен оговтатися після зіткнення. Незначна кровотеча припинилась на першому кілометрі, так само швидко минулося й накульгування. Восени великі тварини часто вискакують на дороги.

Таку дивну поведінку голова райради УТМР Олександр Юрченко пояснив тим, що саме в цей час відбувається гін у більшості місцевих копитних тварин, які від любовних ігрищ і напливу гормонів втрачають звичну обережність. Фахівцям навчально-виробничого комбінату доведеться відновлювати капот і замінювати вітрове скло автобуса. Ну а лосю, певно, буде не до любовних утіх.

Джерело: https://cheline.com.ua/

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь