Яскраво та з подарунками: відбувся ювілейний концерт ніжинського “Позитиву”. Фото

 

 

 

 

На сцені – учні та викладачі, у залі – батьки та друзі, випускники та прихильники. У стінах Ніжинського  будинку культури 5 жовтня відбувся ювілейний концерт ФЦ «Позитив» та ШГР «Позитивчик» з нагоди 10-річчя.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Програма заходу була дуже насиченою та яскравою: неймовірно захоплюючі веселі та запальні українські, грузинські та циганські танці, ніжні, м’які східні та етнічні танці. Таке різнобарв’я хореографії стало неймовірним видовищем для присутніх.

За 10 років ФЦ «Позитив» та ШГР «Позитивчик» зарекомендували себе як один з кращих спортивних центрів Ніжина, де кожен може відкрити в собі талант, розвити здібності та зробити своє життя ПОЗИТИВнішим. Учасники цього колективу дивують своїми запальними танцями не лише Ніжин, але й багато куточків України і не тільки, адже похизуватись можуть виступами навіть за кордоном. 

Ювілейний концерт «Позитивчика» став яскравим доказом величезної праці вихованців, викладачів та їх керівника. Глядачі мали змогу отримати справжню насолоду від яскравих композицій естетичної гімнастики, різнобарвних східних танців, сучасної хореографії, черлідінгу та дефіле. Художнім керівником танцювального колективу є Галина Арвахі. Сьогодні це – талановитий керівник, вимоглива до себе та до своїх підопічних. Дякуючи її таланту, енергії та команді, яку вона створила, за короткий час вихованці перетворилися в справжніх професіоналів. Танцювальні номери захоплювали глядачів та запалювали їх серця.

Доповнили захід своїми неперевершеними номерами і колективи, які є гарними друзями “Позитиву”: зразковий хореографічний ансамбль “Арабеск” Ніжинського Будинку дітей та юнацтва (керівник Оксана Лисиця), дитячий зразковий  танцювальний колектив “Калинонька” під керівництвом Галини Фесюн, колектив «Dance Hayat» під керівництвом Наталії Кулішенко, народний ансамбль «Кавказ» під керівництвом Ніджата Мірзоєва, Дитяче відділення Народного колективу Театру Танців “Ліла” (керівник Аліса Ладисєва).

Привітати колектив “Позитивчику” завітали давні друзі: заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, начальник управління культури Тетяна Бассак, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун та депутат обласної ради  Наталія Копиця.

Ювілейний концерт залишив по собі у всіх його учасників незабутні враження, яскраві емоції і натхнення творити далі мистецтво танцю, а в глядачів –  бажання знову відвідати концерт “Позитиву”.

Більше про захід розкажуть фото:

Марина Волинець

фото автора

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь