Рентген-апарат у Ніжинській лікарні постійно виходить з ладу. Наразі працює резервний

 

 

 

 

Рентген-апарат у Ніжинській міській лікарні постійно виходить з ладу. Про це на щотижневій оперативній нараді при міському голові повідомив лікар Центральної міської лікарні ім. М. Галицького Олександр Костирко.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Ремонтували його в п’ятницю, але через два дні, він знову вийшов з ладу, тож знову потребує ремонту. Та чим далі, тим гірше, адже апарату близько 30 років і деталі на нього вже дуже складно знайти, не випускаються.
Та ніжинці не залишились без рентген-апарату, наразі працює резервний по вулиці Успенській, 8. Головний лікар зазначив, що пацієнти, які не мають змоги самостійно туди дістатись, лікарня допомагає автотранспортом дістатись. Окрім резервного рентген-апарату в лікарні працює і переносний. Наразі триває переговорна процедура щодо придбання ще двох таких для стаціонарного відділення. Для того ж, щоб в повній мірі населенню надавати дану послугу лікарня має плани закупити потужніший апарат. Коштує він близько 3 млн. грн. Наразі у міській раді працюють над цим питанням та шукають варіанти залучення коштів з різних джерел.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь