Термінової допомоги потребує ніжинка, мати трьох дітей

 

 

 

 

Жінка проходить невідкладне лікування у приватній клініці Києва.

Метастатичний рак шийки матки – це діагноз 32-річній Яні, який потрібно негайно знищувати, щоб троє її ще зовсім маленьких дітей не залишились без мами.

«Яна відчувала загальну слабкість ще взимку, але мовчала, не хотіла непокоїти рідних та й за домашніми клопотами з дітьми не було можливості прислухатися до свого організму. Згодом Яна помітила значно збільшений лімфовузол в районі ключиці, пізніше – в районі паху. На той час Яна почувалась краще, хоч і відчувала незначний дискомфорт внизу живота. Виникла якась тривожність і вона таки вирішила піти в Ніжинську лікарню», – розповідають рідні жінки.

Відтоді почалися обстеження і були озвучені різні діагнози, початок лікування затягнувся, та й жінка не відчувала, що має важке захворювання, а хвороба в цей час прогресувала.

«Одного вечора Яну забрала швидка, прямо в реанімацію Ніжинської міської лікарні. Там їй стало легше, але через 6 днів з’явилась значна набряклість тіла (страшна інтоксикації) , всього за тиждень до її ваги додалось 13 кг. Коли Яні знов погіршало, стало важко дихати, вирішили знову звернутись в столицю. Там озвучують новий діагноз – метастатичний рак шийки матки», – розповідають рідні Яни.

Яні рекомендували лікуватись у приватній клініці столиці, де запевнили, що хіміотерапію вона в такому стані не витримає, тож у перші дні її одразу прооперували.

«Вартість перебування в клініці, операцій і процедур були просто космічними для нашої сім’ї: тільки за перебування за добу ми мали заплатити 4 тис.грн. Такі суми осилити ми не могли, тому мусили повернутись в Ніжин. Яна там перебувала до кінця серпня, але через кожні три тижні проходила обстеження і процедури в Києві. Коли раптово стан Яни погіршився, через сильний кашель, в харкотинні з’явились сліди крові, вона знову потрапила в реанімаційне відділення приватної клініки. Яна вже перенесла 4 оперативних втручань і 3 хіміотерапії,  планується ще 3. Лікування триває, але кошти вже закінчились. Сподіваємось на Божу ласку і небайдужих, чуйних людей», – кажуть рідні Яни.

Реквізити для допомоги: 
№ картки 4731 2191 0674 9280
Костюченко Яна Вікторівна
Переказ можна зробити з будь-якої платіжної платформи. 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь