Ніжинські пенсіонери травмуються на дорогах Ніжина та ламають собі кістки

 

 

 

 

За інформацією Ніжинського відділення екстренної швидкої медичної допомоги, лише минулого тижня сталося два випадки падіння з велосипеду пенсіонерів нашого міста.

Повідомляє сайт «Нежатин»

68-річня жінка у вечірній час в’їхала на велосипеді в ямку, упала і отримала вивих області лівого плеча, та можливий перелом шийки у тазостегновому суглобі.

Переломи шийки стегна у літніх людей веде до того, що пацієнт проходить курс лікування протягом декількох місяців, дуже довго змушений дотримуватися постільного режиму. Крім того, після такої травми у хворого розвиваються серйозні ускладнення, які приблизно в третині випадків завершуються летальним результатом вже в перший рік після перелому пише https://medsideuk.netlify.com

82-річна жінка впала з велосипеду, травмувала руку та отримала закриту травму в області лівої кисті руки. Проте, за медичною допомогою звертатися не стала. Вже наступного дня, через біль в руці, пенсіонерка таки викликала швидку.

Фото з відкритих джерел

Читайте також:

У пенсійному віці сісти на велосипед – справа, скажімо так – серйозна. А в 77 років бути велосипедистом це взагалі заслуговує на повагу, адже це зовсім не те, що в молодому віці. 77-річний пенсіонер упав з велосипеда і отримав серйозну травму.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь