Ніжинське комунальне підприємство бере кредит на 200 000 грн

 

 

 

 

Час від часу комунальні підприємства Ніжина стикаються з необхідністю взяття кредиту. Причина завжди одна й та ж – борги.

10 жовтня на засіданн виконавчого комітету КП “Північна”, що здійснює господарську діяльність навколо  частини ніжинських багатоповерхівок попросила дозволу на отримання кредитного ліміту  від ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» . Як пояснив директор підприємства Дмитро Шаповалов – на підприємстві нині склалась  – складна фінансова ситуація. Починаючи з червня цього року державою не відшкодовуються пільги за надані послуги. Як наслідок –  заборгованість по пільгам склала близько 200 тисяч грн, а отже працівникам КП “Північна” несвоєчасно сплачується заробітна плата.

Повідомляє НЕЖАТИН

До такої потреби члени виконавчого комітету поставились з розумінням. Зокрема заступник міського голови Сергій Осадчий зауважив, що 9 жовтня  були направлені листи до керівництва області, департаменту фінансів Чернігівської облдержадміністрації та до народного депутата Валерія Зуба з проханням посприяти в оперативному вирішенні цього питання.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь