Учительське свято в Ніжинському коледжі культури і мистецтв

 

 

 

 

Тим, хто пізнати добро допоміг,
Тим, хто відкрив для нас тайни доріг,
Тим, хто нам крила дарує щодня,
Тим, хто відкрив нам жагу пізнання
У прекрасну пору року приходить до нас учительське свято. Це час, коли  шелестить  падолистом осінь і снує в лузі мереживо  бабиного літа, а червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують весь свій жар  любові нашим учителям.

4 жовтня студенти КВНЗ «Ніжинський коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької» Чернігівської обласної ради приєдналися до всієї України і привітали своїх наставників, для яких робота – це стиль життя. Заслужений артист України, кандидат мистецтвознавства, відмінник освіти України, директор коледжу В.Г. Дорохін побажав колегам творчої наснаги, нових педагогічних звершень, щоб освітянська нива плодоносила новими талантами, яскравими особистостями, визначними перемогами і здобутками, та відзначив грамотами за самовіддану працю й любов до обраної справи викладачів коледжу та школи мистецтв.

Відкрив святковий концерт лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів академічний  хор коледжу (керівники хору кандидат мистецтвознавства Любов Дорохіна та Ірина Могильна, концертмейстер Ганна Єрмак).

З великим захопленням викладачі сприймали літературно-музичну композицію за творами Л.Костенко «Різні стадії буття» у виконанні студентів спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи» Д.Замурейко, О.Кіслих та С.Кобзар.

Твором «Диксиленд» вітали своїх наставників студенти спеціалізації «Духові інструменти» Д.Заморій, Є.Шолудько, Б.Куштурний, Н.Носенко, Л.Бондарчук та М.Іщук.

Зачаровало слухачів українське танго «О соловію» у виконанні ансамблю студентів ІV ПМ курсу (Ситник В., Сукачова С., Підгайна В., Заводовська К., Щербак А., Коваль А.).

Для справжнього педагога немає більшого щастя, аніж успіхи своїх вихованців. Тому саме в цей день викладачі мали можливість насолоджуватися привітаннями від випускників із-за кордону: С.Ковальчук (Франція), І.Ващука, А.Федаш, М.Махинько та подружжя А. та І. Штупунів.

У концерті взяли участь Д.Демидов, Є.Павленко, П.Хніпель, О.Дорошенко, Т.Гринь, І.Дудко, Р.Ігнатенко, В.Кланюк, Т.Дяченко, О.Загаба, А.Чорна та М.Камінський.

А на останок було продемонстровано гумористичне відео про викладачів і для викладачів. Усі присутні отримали масу позитивних емоцій.

Захід підготували та провели студенти ІV ПМн курсу Д.Білоус, Ю.Муравко, А.Пархоменко, А.Дойкова, О.Пузир, М.Коломієць, А.Глушак під керівництвом викладача-методиста В.Г.Рой.

В.Г.Рой, викладач-методист комісії менеджменту соціокуль-турної діяльності

Фото І.Алтухової

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь