Про Ніжин знімуть фільм

 

 

 

 

Ніжин знаменитий своєю історичною минувшиною та духовними скарбами. Адже не секрет, що  наше місто  має давню історію і місця, які досить цікаві для туристів.

Нагадаємо, що 4 лютого  2018 року телеканал ZIK презентував фільм  про Ніжин. Фільм  з циклу «7 чудес України: історичні міста та містечка».

Повідомляє сайт «Нежатин»

Наразі, у Ніжині планують зняти міні-ролик на тему «Ніжин туристичний».

Зйомка рекламного інформаційного фільму планується задля поширення інформації щодо туристичної привабливості міста. Вищезазначене питання обговорювали вчора, 10 жовтня у стінах Ніжинської міської ради на засіданні виконавчого комітету. Члени виконкому розгляну та підтримали дане рішення.

Проект рішення за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/article/1710/proekti-rshen-vikonavchogo-komtetu-za-jovten-.html (Про фінансування заходів міської програми розвитку туризму на 2017-2021 рр.)

Раніше ми писали: Легенди про Ніжин (перекази, історичні довідки, цікавинки) – http://nezhatin.com.ua/2019/10/09/legendy-pro-nizhyn-perekazy-istorychni-dovidky-tsikavynky/

Читайте також: Подорожі: Історичний Ніжин, або Що відвідати в Ніжині

Цікаві факти про Ніжин, яких ви могли не знати – https://www.ukrinform.ua/rubric-tourism/2043843-podorozi-istoricnij-nizin-abo-so-vidvidati-v-nizini.html

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь