Добрі справи у Ніжині продовжуються

Добрі справи продовжуюься. Налагоджена співпраця у ремонті під’їздів ніжинських багатоповерхівок дає свої результати і стала вже гарною традицією. Депутат обласної ради Сергій Охонько, який продовжує цю соціальну програму розповів журналістам про хід робіт:
«Згідно звернень громади нашого міста Ніжина почали ремонтні роботи під’їзду №2 у багатоповерхівці за адресою Озерна, 21.
Днями проінспектував хід виконання робіт – оперативно та якісно! Велика вдячність жінкам, які оновлюють стіни цього під’їзду на радість його жителям!»
Але, як зазначив депутат у розмові з жителями вулиці вкотре вислухав нарікання на відсутність уваги влади до приміщення 200-ої аптеки!
«Мало того, що занедбаний стан приміщень гнітить людей, то вони ще й платять за опалення пустуючих квадратних метрів. Це питання я піднімав на останній сесії міської ради. Міський голова пообіцяв його вирішити. Побачимо, наскільки результативною буде ця обіцянка», – зазначає Сергій Охонько.

Нагадаємо, у 2016 році за ініціативи депутатів Чернігівської обласної ради ця будівля була знята з продажу і збережена для потреб ніжинської громади. Попередньо облрада планувала продати її з аукціону, як нежитлову будівлю у приватну власність. Це, звичайно, призвело б до нецільового призначення даної споруди, адже новий власник використовував би її у своїх комерційних цілях: будь то кафе, чи магазин. Наразі статус приміщення невизначений.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь