У Ніжині вже готуються до перепису населення

 

 

 

 

З метою підготовки відомостей до Всеукраїнського перепису населення Головним управлінням статистики у Чернігівській області у жовтні – листопаді 2019 року передбачається проведення роботи зі складання квартальних списків житлових будинків та житлових приміщень в інших будівлях у міських поселеннях .
Для упорядкування адресного господарства міста просимо вас, шановні жителі, у найкоротші терміни провести огляд своїх домоволодінь на предмет наявності на паркані або ж на фасаді вашої будівлі показчиків номерів будинку, а на вулиці – показчика з назвою вулиці.
Власники приватних домоволодінь (в тому числі ОСББ) самостійно здійснюють нумерацію свого будинку у будь-який зручний цивілізований спосіб (напис фарбою або придбання номерних показчиків у торговельній мережі міста).
Мешканці будинків багатоповерхової забудови у разі відсутності на фасадах їх будинків нумерації, мають зробити замовлення на виготовлення (придбання) та встановлення нумерації відповідній управляючій кампанії.
У разі відсутності показчика назви вулиці , телефонуйте за номером 2-34-85 для узагальнення інформації та подальшого проведення робіт відповідними службами міста по їх виготовленню та встановленню.

Сайт Ніжинської міської ради

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь