Під час пожежі на Чернігівщині загинула людина

 

 

 

 

Упродовж святкових і вихідних днів вогнеборці Чернігівщини ліквідували 49 пожеж

Упродовж святкових і вихідних днів підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 49 разів залучалися до ліквідації пожеж, з яких 6 виникло в житловому секторі громадян, одна людина загинула, 3 на транспорті, 36 в природних екологічних системах, 1 на сільгоспугіддях та 3 інші.

Основними причинами виникнення пожеж послужили необережність громадян у поводженні з вогнем та коротке замикання електромережі.

Слід зазначити, що незважаючи на численні заклики рятувальників через наявні засоби масової інформації та під час проведення профілактичних відпрацювань населених пунктів, громадяни продовжують ігнорувати правила пожежної безпеки, що і призводить до виникнення значної кількості пожеж, які іноді закінчуються трагічно.


У зв`язку з цим, рятувальники вкотре звертаються до громадян і закликають слідкувати за справністю електричних мереж і приладів, опалювальних печей і димарів, не залишати їх без належного нагляду тощо.

Слід пам’ятати, що дотримання протипожежних правил допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє та життя оточуючих Вас людей.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь