Хто зайняв посаду нового губернатора Чернігівщини

 

 

 

 

20 жовтня, на засіданні Кабінет Міністрів України погодив призначення кандидатур на посади керівників в обласні державні адміністрації. Серед них – Чернігівська ОДА, погоджено кандидатуру Андрія Прокопенка. Як відомо, голову ОДА призначає президент. Втім спершу кандидата має погодити Кабмін. Цього вимагає законодавство про місцеві державні адміністрації.

Нагадаємо, раніше у коментарі Андрій Прокопенко підтверджував, що претендує на посаду голови Чернігівської облдержадміністрації.

Про Андрія Прокопенка відомо те, що він закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кандидат філософських наук. У 2012-2013 роках Андрій Прокопенко працював радником Віце-президента, а згодом очолював один з департаментів нафтової компанії ТНК-ВР(Бі-Пі).

З 2015 року очолює компанію “Прокопенко та партнери”, яка спеціалізується на управлінні виборчими кампаніями, стратегічних та кризових комунікаціях.

У 2015 році обраний депутатом Чернігівської облради від фракції «Наш край». За рік, у 2016-му, склав мандат.

У березні 2018-го обраний заступником голови Чернігівської обласної організації Аграрної партії. На парламентських виборах 2019 року очолював Одеський обласний штаб “Слуги народу”.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь