Леся Нікітюк замахнулася на посаду міністра

 

 

 

 

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла, які реформи введе в країні, коли стане “міністром туризму”.

На таке питання вона відповіла журналістам “LITE/РБК-Україна“, розповівши, які проблеми стоять на шляху розвитку туристичної України (щоб подивитися ролик, проскрольте до кінця сторінки).

 “Перше – дороги в усі туристичні місця. По-друге, потрібно добудувати і побудувати багато нових музеїв для утримання нашої історичної української спадщини”, – заявила Нікітюк.
За її словами, також потрібно відновити інфраструктуру і всі туристичні місця, до яких люди не можуть дістатися. Йдеться також про місця, які навіть не відзначені на карті.
“Відновити український спадок, місця, які можуть відвідувати туристи з інших країн. Також необхідно допомогти їм бачити ці місця на картах, у тих самих програмах, яку ми, власне, і зняли. Ми плануємо навіть зробити відео з англійськими субтитрами на ютуб-каналі, щоб усі туристи могли знати і могли бачити всі класні місця, які є на нашій землі”, – додала Нікітюк.

Як повідомляв OBOZREVATEL, нещодавно Леся Нікітюк несподівано змінила імідж, перефарбувавшись із блондинки на рожеву. Пізніше зірка відсвяткувала день народження.

https://www.obozrevatel.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь