На колінах, з гаслами: “Герої не вмирають” у Ніжині зустрічали тіло загиблого бійця

 

 

 

 

23 жовтня, у районі Світлодарської дуги загинув головний старшина 2-ї гаубичної артилерійської батареї, старшина Дмитро Антиков. Йому було 24 роки.
Живим коридором, зі свічками та синьо-жовтими прапорами зустріли сотні людей тіло загиблого бійця на в’їзді до Ніжина, зі сторони Прилук.
У Ніжині оголошено Дні жалоби: 24,25 та 26 жовтня 2019 року.
 Повідомляє сайт Нежатин

Попрощатися із загиблим прийшли родичі, близькі люди, друзі й небайдужі ніжинці. Зі свічками, на колінах та з гаслами “Герої не вмирають!” вони зустріли автомобільну колону, яка привезла бійця. Після чого автоколона рушила містом за напрямком: вул. Прилуцька, вул. Генерала Корчагіна, вул. Незалежності, буд 120, корп.1, де жив загиблий Дмитро Антиков.

Дмитро навчався у ЗОШ №15. Нещодавно закінчив історико-юридичний факультет НДУ ім. М. Гоголя. Був одружений  — дітей не мав, не встиг…

Нехай добрий, світлий спомин про цього хлопця назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів, усіх, хто його знав, Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам’ять!

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “На колінах, з гаслами: “Герої не вмирають” у Ніжині зустрічали тіло загиблого бійця

  1. А цікаво пан Охонько знае які коментарі публікує цей сайт ?? А СБУ знає ? А прокуратура ? Цей АХМЕД тут уже давно – і ніякой реакції – це що планова акція ? Чи може це позиція сайту ??

Залишити відповідь