Бджолярі Ніжинщини відродили липовий парк

 

 

 

 

У березні 2017 року, на території Ніжинської школи №2 учнями, вчителями та членами громадської організації “Бджолярі Ніжинщини” був закладений липовий парк (понад 100 дерев) з метою увіковічення та вшанування геніального бджоляра Петра Прокоповича.
11 липня того ж року, на території навчального закладу урочисто відкрили меморіальну дошку видатному українському бджоляреві/

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Проте вже цього року половина дерев пошкодилась в наслідок погодних умов. Бджолярі Ніжинщина: Григорій Береговий, Геннадій Шмаровоз, Олексій Сова на чолі з головою ГО Петром Балашем відреагували на ситуацію і вирішили відновити парк, висадивши 50 лип. Допомогу в цьому їм надали учні та адміністрація ЗОШ №2 (директор Людмила Матях), Ніжинський водоканал (директор Петро Лабузький), Ніжинський авіазагін (командир Іван Коробка).
«Разом ми відроджуємо природу, історію та пам’ять про наших видатних українців. Вдячний всім, хто відгукнувся на мій клич – відродити парк і поповнити його новими деревами. Далі буде…», – прокоментував журналістам Петро Балаш.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь