Посвята у студенти в Ніжинському коледжі культури. Фото

 

 

 

 

Професій багато хороших, цікавих,

І в кожній себе відкриває натура,

Та все ж серед них є найкраща по праву!

І найпотрібніша всім  – це КУЛЬТУРА!

 

22 жовтня в стінах Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької відбулося довгоочікуване свято – посвята перших курсів у студенти. Відкрити захід було надано найстараннішим, найпрацелюбнішим студентам коледжу – відмінникам у навчанні 2019 року, які своїм дефіле вітали наступників.

Із щирим словом до присутніх звернувся відмінник освіти України, заступник директора з навчально-виховної роботи Сукретний М.В. і побажав наймолодшим курсам гідно пройти всі випробування посвяти.

Щоб надихнути першокурсників на успішне виконання творчих завдань, випускники Д.Білоус, А.Пархоменко, А.Ващенко, А.Дойкова, М.Коломієць, І.Дудко, Р.Ігнатенко, О.Дорошенко та Т.Гринь дарували свої пісні та запальні танці.

Ведучі Т.Михайленко та Ю. Рашкевич,   студентки ІV курсу, по секрету поділилися зі своїми молодшими друзями студентськими прикметами та  розповіли  декілька діючих ритуалів для отримання не тільки позитивної оцінки на іспиті, а й гарного настрою під час навчання.

Студенти всіх перших  курсів відповідально поставилися до виконання творчих завдань і, як результат, – були допущені до прийняття урочистої клятви першокурсника та вже як повноправні члени студентської сім’ї були запрошені на розважально-ігрову програму «Будьмо знайомі в нашому домі».

Підготували свято студенти ІІІ та ІV курсів спеціалізації «Народні інструменти» під керівництвом викладача-методиста В.Г.Рой.

 

Студентка ІУ курсу спеціалізації «Народні інструменти» КВНЗ «Ніжинський коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької» Чернігівської обласної ради Леся Халімончук

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь