Чергове НП в Криму: вода в Чорному морі стає фіолетовою?

 

 

 

 

У мережу виклали відео, як в анексованому Криму в Чорному морі феодосійський завод виливає виноматеріали. Раніше жителі Феодосії вимагали закриття центрального міського пляжу, де в акваторії моря зливали неочищені запаси.

Кадри зняв місцевий житель Олександр Таліпов. «Молочна ріка, кислотні береги – це вже не то. Феодосія запускає новий бренд – “багрові ріки”! Знято вчора за 12 годин, стоїть винний запах. Судячи з усього, якийсь винзавод (цікаво який, у чорній Феодосії є лише один) злив у ливневку виноматеріал. Чекаємо заяв, що це після дощу екологічно чиста водиця з травками», – так прокоментував відео, виклавши в соціальні мережі.

До дискусії долучився і проросійський блогер Олександр Гірський, який, не особливо соромлячись у виразах, висловився про місцеву «владу». «Тим часом я приїхав до набережної і подивився, що відбувається. Фіолетова рідина більше не ллється, але ллється вода із запахом лайна, що означає – ситуація стабілізувалася», – пише Гірський в соцмережах в коментарях до фото.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь