Найменші пасажири привітали ніжинських автомобілістів

 

 

 

 

Дорогі наші працівники автомобільного транспорту ТОВ «Пассервіс» ! Колектив ДНЗ №13 «Берізка» , дошкільнята та батьківська родина щиро вітає Вас з Днем автомобіліста ! Всіх – чиє життя пов’язане з дорогою – водіїв, ремонтних робітників, диспетчерів, кондукторів, інженерно-технічних працівників дорожнього господарства- ВІТАЄМО!

Особливі слова вітання і вдячності депутату Ніжинської міської ради Шалаю О.В. та директору ТОВ «Пассервіс» Корабель В.М. .

Так уже склалося, що без автомобілів зараз не можливо уявити наше життя. Автомобільний транспорт є найважливішою системою життєзабезпечення нашого рідного міста Ніжина. Усі ми щодня користуємося транспортом, а виходить – вашою працею.

І це професійне свято – ще один привід для нас висловити слова вдячності за вашу працю і багаторічну допомогу нашому садочку у здійсненні екскурсій по місту , до музеїв, поїздок до спортивної школи юним футболістам і т.д.

З такими словами вдячності звернулися дошкільнята старшої групи разом з вихователем Колесник А.В. , привітавши вітальними веселими піснями , щирими віршами та ще й варениками з вишнями, як годиться у Свята !

Бажаємо вам щастя, дорогі наші, добробуту, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь