“Полювання” на забрудників повітря Ніжина почалось

 

 

 

 

Останнім часом до міської ради надходять скарги мешканців кількох мікрорайонів на погіршення самопочуття через забруднення повітря невідомими речовинами.

На виконання пропозицій міської ради та міської комісії з питань ТЕБ та НС від 25.10.2019р. та з метою встановлення джерела, причин забруднення довкілля на території міста відділом з питань НС, ЦЗН, ОМР підготовлений проект рішення «Про вивчення  стану  дотримання  вимог санітарного  законодавства,  збереження довкілля, охорони праці та ймовірності нанесення шкоди здоров’ю людей в діяльності окремих суб’єктів господарювання».

29 жовтня у стінах Ніжинської міської ради збирається позачергове засідання виконавчого комітету, де затверджуватимуть склад міжвідомчої комісії, яка вивчатиме стан  дотримання  вимог санітарного  законодавства,  збереження довкілля, охорони праці та ймовірності нанесення шкоди здоров’ю людей в діяльності окремих суб’єктів господарювання.

Працюватиме комісія у період із 04 по 12 листопада 2019 року.

Г Р А Ф І К

вивчення стану дотримання санітарного законодавства, збереження довкілля, охорони праці та ймовірності нанесення шкоди здоров’ю людей в діяльності окремих суб’єктів господарювання

№ з/п Назва об’єкта, підприємства Дата Примітка
1 Філія «Ніжинський елеватор» СТОВ «Дружба Нова» 04.11 – 12.11.2019 Вул. Носівський Шлях, 19А
2 Зерносховище ТОВ «Баришівська зернова компанія» 04.11 – 12.11.2019 Вул. Прилуцька, 89Є
3 ТОВ «Комбікормовий завод ПІАСТ – НІЖИН» 04.11 – 12.11.2019 Вул. Носівський Шлях, 23
4 ДП «Комбінат хлібопродуктів», дільниця механізованого зерносховища 04.11 – 12.11.2019 Вул. Носівський Шлях, 21

 


Вікторія Коломійченко
Результати роботи та виявлені порушення будуть винесені на розгляд міської комісії з питань безпечної життєдіяльності населення з запрошенням керівників визначених суб’єктів господарювання.

Вікторія Коломійченко для Nizhynnews.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь