Маленькі ніжинці відкрили для себе університетет з незвіданої сторінки

 

 

 

 

ЧУДЕСНІ ВІДКРИТТЯ ДОШКІЛЬНЯТ ДНЗ №13 «БЕРІЗКА» У НДУ ІМ. М. ГОГОЛЯ

Сонячного жовтневого дня старші дошкільнята ДНЗ №13 «Берізка» разом з улюбленим вихователем Колесник А.В. відвідали НДУ ім.М.Гоголя з його величними білими колонами, таємничими сходами, аудиторіями, музеями…
Діти відкрили для себе наш університет з нової незвіданої сторінки – вони потрапили у Світ Книги до бібліотеки, до музею природи.
Гостинно запросила малечу завідувач сектору бібліотеки читального залу Левченко Ірина Олександрівна разом з колегами, студентами і розповіла про бібліотечні фонди, познайомила з цікавинками дитячої літератури, показала, як зберігаються книги, як навчаються студенти і працюють в читальному залі. Діти зачаровано слухали цікаву розповідь, розглядали і самі книги, журнали, вдихнули бібліотечного повітря, люб’язно виступили перед дорослими, повідали про свій садочок , а Ірині Олександрівні вручили хліб-сіль і квіти …
Кожного малюка чекали сюрпризи – цікаві книжечки і солодощі з рук усміхнених, милих студентів. Але на цьому чудесні відкриття не закінчилися ! На малят уже чекала Кузьменко Людмила Петрівна – кандидат біологічних наук, доцент, з дивовижними цікавинками у незвіданому світі фауни, ласкаво запросивши допитливих дошкільнят до природничого музею університету.
Треба було бачити , як майстерно Людмила Петрівна полонила малечу розповідями про риб і плазунів, птахів і ссавців ! Дітей цікавило все… Вони ділилися власним досвідом, запитували і отримували відповіді. А на останок вручили Людмилі Петрівні букет осінніх хризантем із садочка, де ще зовсім недавно зростала її розумничка донечка Жанна .
Кажуть в народі : «Пам’ять дитинства – то святе і незабутнє». З щирою радість зичимо нашим дошкільнятам нових відкриттів у дорослому світі. 

Завідувач ДНЗ №13, Наталія Примушко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь