У Ніжині будуть шукати мецената

 

 

 

 

Про проведення обласного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських мова йшла у стінах Ніжинської міської ради.

Повідомляє сайт «Нежатин»

До Ніжина надійшов лист, щодо вищезазначеного конкурсу, який буде проведено з метою поширення меценатства на Чернігівщині.

 

Конкурс проводиться щороку у семи номінаціях:

«Благодійник року – Всеукраїнська бізнес – структура»;

«Благодійник року – регіональна бізнес-структура»;

«Благодійник року – неприбуткова організація»;

«Благодійник року – приватна особа»;

«Благодійник року – благодійник – початківець»;

«Благодійник року – представник малого бізнесу»;

«Благодійник року – кращий волонтер».

У конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи, які надали одно- чи багаторазову благодійну допомогу, для розв’язання суспільних проблем Чернігівської області.

Претендентів на участь у конкурсі можуть висувати органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, благодійні фонди, заклади освіти, науки, охорони здоров’я, соціального захисту, будь-які особи, які отримали благодійну допомогу, а також самі благодійники.

Для участі потрібно до 25 листопада надіслати заповнену заявку встановленого зразка до Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації на електронну адресу: did_post@cg/gov.ua або на адресу: 14 000 м. Чернігів, вул. Шевченка, 7.

Контактна особа — головний спеціаліст Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Бабич Людмила Петрівна (0462) 66-92-19.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь